1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer>

12ماده غذایی که دشمن سرطان هستند

 

2- کلم بروکلی: تا می توانید از کلم بروکلی استفاده بکنید.

کلم بروکلی

کلم بروکلی حاوی ماده ای بنام سولفورافان ( SULFORAPHANE ) است که در کاهش تعداد ،اندازه و تکثیر تومورهای سرطانی را به نحو چشمگیری موثر است. در نتیجه از ابتلا به سرطان، به خصوص سرطان سینه، معده ، روده بزرگ، رکتوم و ریه ها در انسان پیشگیری می کند.

بروکلی، یک گیاه بسیار مفید ضد سرطان است که مصرف آن بسیار توصیه می شود. اما باید توجه کنید که امواج مایکروویو ۹۷ درصد خاصیت ضد سرطانی کلم بروکلی را از بین می برد، پس سعی کنید آن را به صورت بخارپز و یا در سالاد و سوپ مصرف کنید.

 

 

 

3-مغزهای آجیل و خشکبار: یعی کنید این مغز ها را به غذا های خود بخصوص سالاد ها اضافه کنید.

آجیل

آجیل و خشکبار سرشار از سلنیوم است. سلنیوم ماده معدنی است که باعث مرگ سلولهای سرطانی می شود و به سلولها در تعمیر DNA خود کمک می کند. مطالعات نشان دهنده ی این واقعیت است که سرعت پیشرفت بیماری  سرطان پروستات در افرادی که  خون آنها حاوی بالاترین حد سلنیوم بوده نسبت به افرادی با سلنیوم پایین، در طول ۱۳ سال ۴۸ درصد کاهش یافته است.
۲۰۰ میلی گرم سلنیوم در روز خطر ابتلا به سرطان پروستات تا ۶۸ درصد، سرطان کلورکتال تا ۵۸ درصد، سرطان ریه تا ۴۶ درصد و به طور کلی مرگ ناشی از انواع سرطان را تا ۳۹ درصد کاهش خواهد داد.

 

 

 

4- مرکبات: استفاده از مرکبات یکی از بهترین راهکار های جلوگیری از سرطان است.

مرکبات

بر اساس تحقیقات انجام شده در کشور استرالیا، مصرف روزانه مرکبات، خطر ابتلا به سرطان دهان،گلو و معده را تا ۵۰ درصد کاهش  می دهد.

لیمو (مرکبات) میوه ای معجزه آسا برای کشتن سلول های سرطان است؛ که 10000 بار قوی تر از شیمی درمانی است.طعم آن شیرین و لذت بخش است و فاقد اثرات وحشتناک شیمی درمانی است. عجیب نیست این همه فایده؟

 

 

 

زغال اخته

5- زغال اخته: زغال اخته حاوی آنتی اکسیدان است، میزان آنتی اکسیدان در این میوه آنقدر زیاد است که کپسول آنتی اکسیدان نام گرفته است همانطور که مطلع هستید آنتی اکسیدان عاملی برای مبارزه با سرطان است.

آنتی اکسیدان ها در خنثی کردن رادیکالهای آزاد نقش بسیار زیادی دارند. رادیکال های آزاد، ترکیبات ناپایداری هستند که منجر به آسیب رساندن به سلولها و بروز سرطان می شوند.

 

 

 

گوشت ماهی

6- گوشت ماهی: تا می توانید مصرف گوشت ماهی را در برنامه ی غذایی تان افزایش دهید.

بر اساس آخرین  تحقیقات انجام شده در کشور استرالیا خطر ابتلا به سرطان خون، در افرادی که در هفته چهار وعده و یا بیشتر ماهی مصرف می کنند به یک سوم کاهش می یابد. همچنین مصرف ماهی های چرب از جمله سالمون، ساردین، تن، حلزون، میگو و … با کاهش سرطان اندومتر در خانمها نسبت مستقیم دارد. اینجاست که به فواید شگفت انگیز امگا ۳ بروز می کند.

 

 

 

کیوی

7- میوه ی کیوی: این میوه همچون نارنجکی دربرابر سلول های سرطانی است.

کیوی حاوی مقادیربسیار زیادی ویتامین C، ویتامین E، لوتئین، مس و خاصیت آنتی اکسیدانی است.

فیبرغذایی موجود در کیوی برای درمان بیماری‌هایی مثل دیابت از طریق کنترل سطح قند خون مفید است. مصرف کیوی همچنین از ابتلا به سرطان روده جلوگیری می‌کند و مقدار فیبر بالای آن مقدار سطح کلسترول خون را کاهش می‌دهد.

 

 

 

پیازچه

8-پیازچه: سعی کنید در سالاد هایتان از پیازچه استفاده کنید.

این ماده از بدن شما در برابر سرطان پروستات محافظت می کند . این تأثیر زمانی شدت می یابد که به صورت خام و یا نیم پز مصرف شود. سعی کنید تره فرنگی، پیازچه، پیاز و موسیر را هیچگاه فراموش نکنید.

 

 

 

 

کلم ترش

9-کلم ترش : سعی کنید کلم ترش را به رژیم غذاییتان اضافه کنید .

کلم ترش به کلم رنده شده و آب پز با سرکه گفته می شود. فرایند تخمیر درگیر در ساخت کلم ترش ترکیبات ضد سرطانی در آن ایجاد می کند. برای کاهش نمک موجود در کلم ترش نیز می توانید قبل از خوردن، آن را بشوئید.

 

 

 

چای سبز

10- چاي سبز: یکی از بهترین نوشیدنی‌های گرم است.
چاي سبز حاوي مقدار زيادي آنتي اكسيدان است و  كه خطر ابتلا به سرطان سينه را كاهش مي دهد. تحقيقات انجام شده نشان داده كه چاي سبز در جلوگيري از سرطان سينه در مراحل اوليه ی رشد و پيشرفت نقش به سزايي دارد.

چاي سبز پيشگيري كننده از حمله قلبي و سرطان شناخته شده است و يك تونيك ( تقويت كننده ) بسيار مفيد است.

محققان اعلام كردند مصرف چاي سبز از ابتلا به بيماري هاي ايمني خودكار بدن جلوگيري مي كند.مصرف چاي سبز علاوه بر مؤثر بودن در كاهش ابتلا به سرطان، باعث محافظت افراد در برابر بيماري هاي ايمني خودكار بدن مي شود. چاي سبز از گسترش آنتي ژن هايي كه مي توانند موجب تحريك ايمني بدن شوند جلوگيري مي كند.

 

هویج

11- هويج:
هويج مانند يك آفت كش طبيعي عمل می‌کند و باعث كاهش خطر ابتلا به سرطان سينه می‌شود. زناني كه روزانه يك عدد هويج مصرف می‌کنند 5 تا 8 بار كمتر از سایر افراد به اين سرطان مبتلا مي شوند. هویج به دلیل اینکه دارای کارتنوئید که یک نوع آنتی اکسیدان موجود در گیاهان است می تواند در پیشگیری از انواع سرطان ها به ویژه سرطان ریه مؤثر باشد.البته فلفل رنگی نیز از این قاعده مستثنی نیست.

 

 

12- فلفل قرمز (چیلی)
كپسايسيم موجود در فلفل چيلي كه طعم تند و تيز آن مربوط به اين تركيب شيميايي است، باعث مرگ سلول هاي سرطاني و جلوگيري از گسترش آن مي شود. همچنين اين ماده سرشار از ويتامين C است. اما هنوز هيچ اطلاعاتي در مورد مقدار توصيه شده براي مصرف فلفل چيلي وجود ندارد.


 

برای حمایت از گروه زوم لینک از فروشگاه اینترنتی زیر مجموعه زوم لینک خرید نمایید.

فرهنگ داروهای گیاهی(گلپا) کتاب معجزه ذهن برای رسیدن به وزن ایده آل سمینار مراقبه و کاهش استرس - استاد احمد حلت محصولات بیشتر...

نظرات  

 
+9 #3 منصور 1391-07-15 09:32
15 سال پیش چربی خونم 600 و کلسترول خونم 300 بود وچندین بار تا مرز مردن پیش رفتم .اما از 15 گذشته که به شرق آسیا مهاجرت کردم ونوع تغذیه ام را عوض کردم ودرست همین چیز هایی را که شما نوشتید مصرف کردم انگار دوباره زنده شده ام .من از اونهایی که همیشه مثل گالیور مخالفت میکنند ومی گویند سند بیار ببینیم کجا نوشته که این مواد غذایی ضد سرطان هست می پرسم آیا تا حالا این رژیم غذایی رو رعایت کردید ؟ اول امتحان کنید اگر جواب نداد بعد بگویید من می دونم نمیشه !!
نقل قول
 
 
+4 #2 roshanak 1391-06-31 19:16
thanks for good subjects
نقل قول
 
 
+3 #1 roshanak 1391-06-31 19:15
I am interested in medical subjects
نقل قول
 

اضافه‌ كردن نظر


کد امنيتي
باز خوانی تصویر امنیتی

حمایت رسانه ای

جشنواره انتخاب برترین وبلاگ ایرانی

زوم لینک

ویژه ها

تبلیغات در زوم لینک

تعداد افراد آنلاین

 32 مهمان حاضر

حمایت رسانه ای از جشنواره ها

همایش معماری و شهرسازی معاصرجشنواره وب ایران

همکاران زوم لینک

یک بایتفنجونایمیل موقت ایرانیلینک پدوب خبردنبالروب شهرنگهبان

آی تی گذرایران آتاتابستونیتصویر دل

آی تی جوآی آر کامپیوترمرجع آموزش لینوکسit-worldعمار گراففارسیکا